Johanna Tukiainen: ”En voi sanoa Artolle että lähde lätkimään”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohujulkkis Johanna Tukiainen on ollut viime kuukausina runsaasti otsikoissa värikkään avioliittonsa merkeissä. Hän avioitui helmikuun lopussa Arto Länsmanin kanssa, mutta suhde ajautui heti ongelmiin.

Katso tästä Johanna Tukiaisen videohaastattelun ensimmäinen osa.

Stara tapasi Tukiaisen Tampereen keikan takahuoneessa ja tiedusteli neitokaiselta kevään kuulumisia. Johanna ruoti haastattelussa erityisesti yleistä suhtautumistaan parisuhteisiin ja oman avioliittonsa mahdollista päättymistä.

– Parisuhteet ovat maailman vaikeimpia asioita ja erityisesti rakkausasiat. Jos sä olet ihastunut ja kiintynyt johonkin ihmiseen, niin ei siitä ihan noin vaan äkkiä pääse eroon. Mun ja Arton häistä ei ole kuin vähän päälle kaksi kuukautta, niin enhän mä voi sillä tavalla tehdä, että mä meen naimisiin jonkun kanssa ja sit mä vaan sanon että lähde lätkimään, Johanna Tukiainen kertoi.

– En mä ihan tosta vaan voi sitä ihmistä heittää. Mä oon kuitenkin 32-vuotias ja elämässä on pakko tehdä jotain ratkaisuja ja päätöksiä. Ei kannata jäädä vuosikausiksi roikkumaan sellaisiin ihmisiin, jotka sua vahingoittaa.

Katso tästä Johanna Tukiaisen keikan näyttävä kuvagalleria.