Johanna Tukiainen kananmunaiskusta: ”Se oli vain yksi noista”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajana nykyisin elantonsa hankkiva Johanna Tukiainen joutui pari viikkoa sitten keikallaan hyökkäyksen kohteeksi, kun häntä heitettiin kananmunalla kasvoihin kesken esiintymisen. Stara tiedusteli häneltä tunnelmia tilanteesta.

Katso tästä Johanna Tukiaisen videohaastattelun ensimmäinen osa.

– Se oli vain yksi noista. Suurin osa keikoista on parempia. Viha ja rakkaus on lähellä toisiaan. Tää Imatran keikka niin en mä ala sitä enempää kommentoimaan. Sanotaan, että jos joku rupee aggressiiviseksi, niin siitä tehdään rikosilmoitus tottakai, Johanna Tukiainen kertoi Staralle.

– Kun katsotaan esimerkiksi Turun Uittamoa ja niitä muita missä mä nyt olin, niin aivan mahtava yleisö. Mä sain fanilahjoja, kuten Barbien, pehmoleluja, koruja, parfyymejä. Mä sain aivan ihania lahjoja ja Turun yleisö oli aivan loistava.

Katso tästä Johanna Tukiaisen keikan näyttävä kuvagalleria.