Johanna Tukiainen pahoinpitelykohusta: ”Siellä oli hirveästi alkoholia”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valtakunnan virallinen kohublondi Johanna Tukiainen Johanna Tukiainen on taannoisten häidensä jälkeen ottanut jo useammankin kerran verisesti yhteen aviomiehensä Arto Länsmanin kanssa. Tapahtumia puidaan todennäköisesti myöhemmin myös oikeudessa.

Stara tapasi Tukiaisen Tampereen keikan takahuoneessa ja tiedusteli neitokaiselta kevään kuulumisia sekä pyysi päivitystä taannoiseen pahoinpitelykohuun ja poliisitutkintaan.

Katso tästä Johanna Tukiaisen videohaastattelun ensimmäinen osa.

– Nämä asiathan on hirveän kaksipiippuisia, että eihän ne toimi sillä tavalla, että joku ihminen on tosta noin vaan väkivaltainen. Siinä on muita taustoja. Eihän ihminen yhtäkkiä reagoi johonkin tälleen. Mä en puhu nyt mistään mun anti-faneista, vaan parisuhteesta, Johanna Tukiainen kertoi Staralle.

– Hän on provosoinut mua erittäin paljon ja en sitä millään tavalla puolustele, että jos on voimakkaat promillet niin kuin näissä Seiska-lehden juhlissa aika usein on. Siellä on hirveästi alkoholia ja ihmisiä tahallaankin juotetaan humalaan. Siinä oli taustalla meidän keskustelut, joista kukaan ihminen ei edes tiedä hirveästi mitään.

Katso tästä Johanna Tukiaisen keikan näyttävä kuvagalleria.