Näin hurjasti muuttohommat ”sujuvat” Venäjällä

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Venäjältä on verkossa julkaistu jonkin verran varsin vauhdikasta kuva- ja videomateriaalia, ja nyt samaan sarjaan liittyy myös hieman keskimääräistä vauhdikkaampi muuttovideo. Itänaapurissa on nimittäin kehitetty nopea keino siirtää tavarat muuttuautosta asuntoon.

Keino ei kuitenkaan ole loppujen lopuksi kovinkaan tehokas. Ei ainakaan jos mittarina pidetään tavaroiden säilymistä ehjänä. Parit pahvilaatikot vielä lentävät komeassa kaaressa parvekkeelle, mutta vanhan kuvaputkitelevision siirtäminen ei onnistunut aivan yhtä tyylikkäästi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat