Ravintola myy koiranlihaa – kansa suuttui – katso menu

Ohhoh! · Stara.fi

Kiinassa on tunnetusti kautta aikojen myyty ravintoloissa myös koiranlihaa, vaikka sen myyminen ravinnoksi onkin suututtanut erityisesti monet länsimaiset. Nyt eräs kiinalainen ravintoloitsija on vienyt tuotteensa myös uusille markkinoille Singaporeen.

Singaporen minivaltiossa on nyt syntynyt suuri kohu, koska Song Hua Jiang -nimisen ravintolan ruokalistalle on ilmestynyt koiranlihaa sisältävä annos. Koiranlihan myyminen ravinnoksi on Singaporessa laitonta. Kyseessä oleva annos sisältää ”haudutettua koiranlihaa tofulla ja kaalilla”. Nyt kuvat ruokalistasta ovat levinneet nopeasti verkossa ympäri maailmaa.

Ravintolan omistaja Song Yu Ran on vastannut kohuun ilmoittamalla, että annos ei todellisuudessa sisälläkään koiranlihaa. Hänen mukaansa kyseessä on painovirhe. Selitystä ei ole kuitenkaan pidetty kovin uskottavana. Singaporen viranomaiset tutkivat parhaillaan ravintolan annoksesta otettua näytettä, New Paper -lehti uutisoi.