Näihin rintoihin Sophie Monk ei ole tyytyväinen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialaissyntyinen poptähti-näyttelijä Sophie Monk valitteli taannoin lehtihaastattelussa olevansa tyytymätön muodokkaisiin rintoihinsa. Viime aikoina Sophie onkin esiintynyt usein asuissa, joiden etumus on ollut vähemmän mairitteleva.

Laulajatähti kertoi taannoin Grazia-lehdessä, ettei aio laihduttaa, koska liian laihat naiset eivät ole hänen mukaansa kauniita. Sittemmin neitokainen on kuitenkin laihtunut selvästi. Tällä kertaa Sophie nähdään paparazzikuvissa nauttimassa rantatunnelmasta vihreänsävyisissä bikineissä.

30-vuotias Sophie Monk tuli tunnetuksi kengurumaassa osallistuttuaan sikäläiseen Popstar-kilpailuun. Tämän jälkeen hän oli mukana Bardot-nimisessä popyhtyeessä kunnes siirtyi soolouralle. Hänen esikoisalbuminsa nimi oli Calendar Girl. Malliksi ja näyttelijäksi uraansa laajentanut Sophie Monk seurusteli taannoin hetken juontaja Ryan Seacrestin kanssa. Näyttelijänä Monk on mukana 90210-nuorisosarjassa.