Alaston mies riehui silmittömästi metrossa – katso video

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Kännykkäkameroita on nykyisin jo lähes jokaisella, joten arkipäivän askareissa tapahtuneita erikoisia tilanteita päätyy verkkoon yhä enenevässä määrin. Tällä kertaa metromatkustaja on ikuistanut kuinka mies riisui yllättäen itsensä.

Valkoihoinen mies raivosi junan ulkopuolella ollelle mustaihoiselle miehelle, ja huutoaan korostaakseen hän riisui hiljalleen vaatteitaan. Mies huusi junan ulkopuolella olevaa miestä ampumaan ja pian tämän jälkeen hän riisui viimeisetkin vaatteensa.

Alushousujen lähtiessä jalasta viimeisetkin kanssamatkustajat pakenivat metrovaunusta. Mies tosin suuntasi heidän peräänsä ja raivosi vielä laiturilla niin sanotusti munasillaan ja kävi useiden matkustajien kimppuun. Lopulta vartijat saivat miehen kiinni.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat