Hylkeenpoikanen riemastui vapauttamisestaan

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Verkossa ihastuttaa parhaillaan video, jonka Island Wildlife Natural Care Center -eläinkeskuksen henkilökunta kuvasi vapauttaessaan hylkeenpoikasen takaisin mereen. Se oli otettu kiinni ja hoidettu aliravitsemuksen takia. Ilman hoitoa se olisi kuollut hetkellä millä hyvänsä.

Videolla nähdään kuinka Kanadan Brittiläisessä Kolumbiassa sijaitsevan Salt Spring Island -saaren rannalla vapautettu pienokainen ei ole ensin uskoa silmiään kun häkin edessä avautuikin avomeri. Pienen kunniakierroksen jälkeen se huomaa että kyse ei olekaan unesta, vaan että vapauttaminen on täyttä totta. Hylkeen riemun voi aistia harvinaisen hyvin sen kiitäessä pyrstö vipattaen kohti aaltoja.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat