Koira pudottaa itsensä portaissa – ja pitää siitä

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Monikerroksisissa asunnoissa portaikko on usein paikka, josta perheen pienimmät pyritään pitämään erossa loukkaantumisriskin takia. Sama ei koske lemmikkieläimiä, mutta yleensä nekään tuskin pitävät portaissa kompuroimisesta.

Nyt hauskalla nettivideolla saadaan kuitenkin ihmetellä erään Bokserin mielihaluja, sillä se kaataa itsensä portaikon yläpäässä kyljelleen ja pudottautuu tahallaan portaita alas. Videon perusteella nelijalkainen ystävä kaiken lisäksi pitää kovasti puuhasta, jota sen isäntäväki kutsuu porrassurffaukseksi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat