Lemmikkikoiran ilo loppui lyhyeen – katso video

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Suurin osa koirista pitää vedestä erityisesti silloin kun se on meressä tai järvessä ja sinne heitellään keppejä ja muita leluja. Aivan toinen juttu on kuitenkin kylpyamme, sillä sama elementti ei välttämättä olekaan ammeessa enää yhtä mukavaa.

Nyt verkossa hauskuttaa kotivideo, jossa bernhardinkoira Jab Jab innostuu isäntänsä hehkuttaessa sille kylpyhetkeä. Innosta puhkuva koira ei kuitenkaan ymmärtänyt mihin se oli joutumassa, ja pian se seisoikin jo surkean näköisenä kylpyammeessa. Jos Jab Jab olisi osannut puhua, olisi se todennäköisesti syyttänyt isäntäänsä huijauksesta.

Kyseinen Jab Jab on tullut tuhansille koiranystäville tutuksi YouTubesta, jossa sen isäntä on julkaissut suuren määrän videoita. Niistä suosituimmat on katsottu kymmeniätuhansia kertoja.