Facebook sulki vahingossa Mark Zuckerbergin profiilin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin yhteisöpalvelu Facebook on ollut viime aikoina useita kertoja otsikoissa, kun se on sulkenut väärien ihmisten käyttäjäprofiileita. Nyt ylläpito on kuitenkin tehnyt jälleen mokan ja sulkenut Mark Zuckerbergin profiilin.

Taannoin Facebook sulki useiden Kate Middleton -nimisten ihmisten käyttäjätilejä, koska se luuli niitä huijauksiksi. Nyt vuorossa on ollut Mark Zuckerberg, jonka aito profiili suljettiin yllättäen. Kyseessä ei kuitenkaan ollut Facebookin perustaja ja toimitusjohtaja, vaan indianapolislainen asianajaja Mark Zuckerberg. Ylläpito oletti hänenkin tilinsä olevan huijausta.

Käyttäjäprofiilia ei ole vielä vaatimuksista huolimatta avattu, mutta asianajajan yrityksen Facebook-sivu on vielä avoinna. Nyt Facebookin perustajan nimikaima yrittää selittää yhteisöpalvelulle, että kyseessä on hänen oikea nimensä ja että hän ei ole aikeissa huijata ketään, WishTV uutisoi. Vuosia sitten hänellä oli myös vaikeuksia perustaa profiiliaan, jota varten hänen piti lähettää Facebookille kopio ajokortistaan ja syntymätodistuksestaan.