Facebook-virus leviää nopeasti – älä vahvista Facebook-tiliäsi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään Facebookissa on levinnyt nopeasti uusi huijausvirus, jossa käyttäjiä pyydetään vahvistamaan käyttäjätili (”Verify My Account”) roskapostin välttämiseksi. Kyse on kuitenkin juuri päinvastaisesta toiminnosta kuin linkissä luvataan.

Huijauslinkkiä klikkaamalla käyttäjä tulee nimittäin tietämättään levittämään samaa huijausviestiä eteenpäin sekä omalle että Facebook-kavereidensa seinälle. Tästä syystä alla esitettyjen ja muiden samankaltaisten linkkien klikkaamista tulee välttää. Tähän mennessä huijaus on päivän mittaan levinnyt jo sadoilletuhansille käyttäjille.

– In order to PREVENT SPAM, I ask that you VERIFY YOUR ACCOUNT. Click VERIFY MY ACCOUNT right next to comment below to start the process…

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat