8-vuotiaalle Botoxia ryppyjen silottamiseksi

Ohhoh! · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla kuinka 7-vuotias pikkutyttö Bree Evans saa kasvoihinsa Botoxia kahden kuukauden välein Sharon-äitinsä toimesta. 33-vuotias yksinhuoltajaäiti perusteli toimintaansa sillä että hän haluaa tyttärestään julkkiksen hinnalla millä hyvänsä.

Nyt on selvinnyt, että kyseessä ei suinkaan ole ainoa tapaus. Parhaillaan Yhdysvalloissa kohistaan myös 8-vuotiaan Britney Campbellin tapauksesta. Äiti pistää pikkutytön kasvoihin niin ikään Botoxia tasaisin väliajoin, koska ei halua nähdä tyttärensä kasvoilla ryppyjä.

ABC Newsin haastattelussa äiti kertoo saaneensa ajatuksen pikkutyttöjen mallikilpailuista. Haastattelussa pikkutyttö ei osannut itse kertoa miksi hänen kasvoihinsa laitetaan Botoxia, mutta hän kuitenkin kertoi sen ottavan kipeää. Hämmentävät operaatiot eivät lopu vielä Botoxiin, sillä äiti käyttää tytärtään myös karvanpoistossa.