Juopunut nainen ei päässyt merestä: ”Soittakaa Greenpeace…” – katso video

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Suomalaiset tietävät jo varsin hyvin, että umpikännissä ei kannata suunnata uintireissulle edes tutulla rannalla. Asia ei välttämättä ole kuitenkaan selvä monille muille, ja siitä on nyt saatu maailmalta oivallinen esimerkki. Rannalla kuvatulla kotivideolla nähdään nimittäin nainen, joka ei pääse millään pois merestä.

Tukevassa humalassa oleva nainen pyörii rantavedessä kuin rantautunut valas ikään. Joku olisi samassa tilanteessa voinut harkita jopa Greenpeacelle soittamista rannalle ajautuneen olennon pelastamiseksi.

Kuvaaja seuraa touhua minuuttitolkulla, ja välillä nainen näyttää olevan jo hukkumaisillaan rantaveteen aaltojen lyödessä toistuvasti hänen ylitseen. Useista näyttävistä – ja paljastavista – yrityksistään huolimatta nainen ei onnistu pelastautumaan rannalle ennen kuin pikkulapset tulevat lopulta auttamaan hänet tolpilleen.