Petri Nygårdin kännibiisi yllätti MM-kisoissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jääkiekon MM-kilpailujen tiskijukan musiikkivalinnat ovat tänäkin vuonna hellineet suomalaisia, vaikka perinteinen Daruden Sandstorm ei jostain syystä lukeudukaan tällä kertaa vakiokalustoon. Eilen kisoissa saatiin kuulla kotimaisittain hienoinen yllätyskappale.

Suomen ja Norjan välisessä ottelussa MM-kisahallissa pärähti nimittäin yllättäen soimaan Petri Nygårdin Selvä päivä, joka on ollut alkaneen vuoden ylivoimaisesti suosituin bilebiisi Suomessa. Lapin hiihtokeskusten after skin ykköshitti soi nyt myös jääkiekkokisoissa, joten suomalaisyleisön joukossa riemu repesi tutun juomalaulun soidessa.

Kappaleen sisältämä sanoma voikin ärsyttää herkimpiä kuulijoita, mutta siitä huolimatta on jopa toivottavaa, että kappale kuultaisiin kisoissa vaikka jokaisessa ottelussa tunnelmaa kohottamassa. Tapauksesta uutisoi eilen ensimmäisenä MTV3. Staran toimituksen havaintojen mukaan kisojen soitetuin suomalaisyhtye on ollut ylivoimaisesti The Rasmus.