Paradise Oskar villitsi viisufinaalissa – upea esitys!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonat ihmiset seuraavat parhaillaan vuoden 2011 Euroviisujen finaalilähetystä suorana lähetyksenä. Suomen edustaja Paradise Oskar selvisi aiemmin tällä viikolla upeasti finaaliin, jossa hän sai hetki sitten kunnian esiintyä ensimmäisenä.

Axel Ehnströmin esitys sujui finaalissa jälleen rauhallisesti ja tyylikkäästi. Mukana oli sopivasti myös ympärillä pyöriville kameroille flirttailua. Esitys sai viisuyleisöltä valtaisat suosionosoitukset. Nuoren laulajatähden rauhallista olemusta on päivän aikana verrattu useaan otteeseen Suomen jääkiekkojoukkueen Mikael Granlundin kylmänviileään esitykseen.

Ensimmäistä paikkaa ei pidetty etukäteen kovin suosiollisena, sillä Suomen rauhallinen kilpailukappale olisi päässyt paremmin oikeuksiinsa keskellä muiden maiden discohuttuviisuja. Vedonlyöntitoimistojen viime päivien kertoimien perusteella Paradise Oscar olisi sijoittumassa kisassa hienosti.