Teinipoika ei saanut seksiä – lähetti tytön nakukuvan Facebookiin ja joutuu ehkä vankilaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa jopa 12-vuotiaita lapsia on viime aikoina tuomittu seksirikoksista ja laitettu loppuelämäkseen julkiselle seksirikollisten listalle, koska heillä on ollut ikätoveriensa nakukuvia kännykässä. Vakavissa tapauksissa näitä kuvia on päätynyt myös julkisuuteen.

Nyt Roswellin kaupungissa on pidätetty 14-vuotias teinipoika, joka lähetti 15-vuotiaan tyttöystävänsä alastonkuvan verkkoon. Nuori pari oli seurustellut, mutta tyttö ei suostunut pojan kanssa seksiin. Poika uhkasi julkaista nakukuvan, ellei tyttö suostu petihommiin. Lopulta poika myös toteutti uhkauksensa, AOL News uutisoi.

Pelkän kuvan lähettämisen sijaan poika perusti tyttöystävälle oman Facebook-fanisivun, jossa nakukuvan lopulta julkaisi. Nyt poika on pidätetty ja häntä odottaa jopa vankilatuomio. Lisäksi seksirikollisten listalle joutuessaan hän ei saa koskaan työskennellä lasten ja nuorten parissa ja hänen pitää ilmoittaa asuinpaikkansa aina poliisille.