15 000 ihmisen voitonjuhlat aiheuttivat kaaoksen Tampereella – poliisi voimaton – katso video

StaraTV Viihde · Stara.fi

Suomen eilinen MM-kulta sai suomalaiset sekaisin. Sadattuhannet ihmiset ympäri maata juhlivat mitalia kaupunkien keskustoissa, ja Tampereella Keskustorille kerääntyi arviolta 15.000 ihmistä. Stara oli paikalla tallentamassa tunnelmia.

Täpötäydellä torilla tilanne oli kaoottinen, mutta juhlatunnelman ansiosta tunnelma oli kuitenkin erittäin positiivinen. Juhlivat ihmiset nousivat nimittäin muiden muassa bussikatosten ja jäätelökioskien katoille niin, että esimerkiksi kioski oli romahtaa. Poliiseja paikalla oli varsin vähän, eivätkä he ehtineet puuttua ylilyönteihin.

Perinteiseen tapaan myös Keskustorin suihkulähde oli kovassa käytössä, kun juhlijat viilensivät kuumentuneita tunteitaan. Osa juhlaväestä kiipesi hengenvaarallisesti suihkulähteen yläosaan, josta viranomaiset eivät onnistuneet komentamaan heitä alas.