Antero Mertaranta selostaa nyt Pasi Nurmisen kompurointivideon

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi eilisen Leijonien kultajuhlan noloimmista hetkistä nähtiin jo lentokentällä, kun kultaa Bratislavassa upeasti voittanut jääkiekkojoukkue saapui Suomeen. Juhlajuoma oli maistunut reippaasti useammallekin pelaajalle.

Selvimmin tilanteen näki valmentaja Pasi Nurmisesta, joka kaatui rähmälleen punaiselle matolle astellessaan lentokoneen portaat alas. Näyttävä sisääntulo huipehtui siihen, että Nurminen löi kaiken lisäksi vielä päänsä mestaruuspokaaliin.

Videosta tuli nopeasti nettihitti, ja pian siitä saatiin myös hauska remix-versio, jossa tilannetta selostamaan lisättiin Antero Mertaranta, jonka anti tekee kompuroinnista moninkertaisesti aikaisempaa hauskemman.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat