MM-kisahitin esittäjän henkilöllisyys paljastui Kauppatorilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen jääkiekkojoukkueen eilisissä voitonjuhlissa Helsingin Kauppatorilla nähtiin useita suosittuja kotimaisia esiintyjiä, jotka olivat joukkueen valitsemia. Esiintymislavalle nousi myös huippusuosioon nousseen Poika (saunoo) -kisabiisin esittäjä Poju.

Miehen noustessa lavalle selvisi valtavalle juhlayleisölle ja televisiokatsojille, että kyseessä oli jo vanhastaan tuttu kasvo. Poju on nimittäin Pari Heinonen, joka toimi taannoin pitkään Hausmylly-yhtyeen keulahahmona. Hausmyllyyn hän liittyi vuonna 2007 yhtyeen miehistönvaihdosten seurauksena.

Poju-lempinimeä Heinonen on käyttänyt jo pitkään, joten se oli luonnollinen valinta soolouran artistinimeksi. Hieman vanhempi yleisö voi muistaa, että Heinonen toimi 90-luvun alkupuolella myös Funkykarkurit-yhtyeen laulajana.

Poju Pasi Heinonen

Poju Pasi Heinonen