Shokkiratkaisu: Viranomaiset veivät Botox-tytön äidiltään

Ohhoh! · Stara.fi

Kerroimme pari viikkoa sitten kuinka 7-vuotias pikkutyttö Bree Evans saa kasvoihinsa Botoxia kahden kuukauden välein Sharon-äitinsä toimesta. 33-vuotias yksinhuoltajaäiti perusteli toimintaansa sillä että hän haluaa tyttärestään julkkiksen hinnalla millä hyvänsä.

Kyseessä ei suinkaan ollut ainoa tapaus. Yhdysvalloissa tuli nimittäin ilmi 8-vuotiaan Britney Campbellin tapaus. Hänen äitinsä pisti pikkutytön kasvoihin Botoxia tasaisin väliajoin, koska ei halua nähdä tyttärensä kasvoilla ryppyjä. Lisäksi äiti käytti tytärtään myös karvanpoistossa. Hän kertoi saaneensa ajatuksen pikkutyttöjen mallikilpailuista.

Nyt tarina on saanut shokkikäänteen, kun lastensuojeluviranomaiset ovat vieneet tytön äidiltään. Tytär otettiin huostaan viikonloppuna ja hänet on ainakin toistaiseksi sijoitettu sijaisperheeseen, The Sun uutisoi. Viranomaiset saivat tiedon tapauksesta, kun äiti ja tytär olivat suositun aamuohjelman vieraina.