Historian tyylikkäin kosinta asetti miehille uuden riman

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Monille miehille varsinaista kosintaa tärkeämpää on se miten kosinta mahdolliselle tulevalle vaimolle esitetään. Maailmalta löytyy tuhansittain toinen toistaan romanttisempia tarinoita upeista kosinnoista, mutta eräs tuoreimmista tapauksista toteutettiin sekin varsin tyylikkäästi.

Kerroimme taannoin kuinka amerikkalaismies sai ujutetuksi kosintansa Washington Post -lehden sanaristikkoon, mutta nyt Matt Still on kosinut  tyttöystäväänsä Ginny Joineria historiallisen upealla tavalla. Pariskunta meni katsomaan elokuvaa, jonka aluksi esitettiin kosinta leffatrailerin muodossa.

Elokuvamainoksen sijaan valkokankaalla alkaakin pyöriä sulhasen ja tytön isän tekemä video. Kosinnan jälkeen tyttö huomasi, että sadan tuntemattoman ihmisen lisäksi elokuvateatterin olikin saapunut salaa kymmenittäin hänen ystäviään ja sukulaisiaan juhlistamaan kosintaa.