Kaksivuotias pikkutyttö myytiin nettihuutokaupassa

Ohhoh! · Stara.fi

Internetin nettihuutokaupoissa on vuosien varrella kaupattu jos jonkinlaisia tavaroita, mutta nyt eräs nainen on tehnyt ylivoimaiset pohjat. Hän kauppasi nimittäin kaksivuotiasta sukulaistyttöään verkossa.

Amerikkalainen nainen oli jättänyt myynti-ilmoituksen eBay-nettihuutokauppaan, josta ilmoitus tuli viranomaisten tietoon. The Holland Sentinel -lehden mukaan nainen jäi kiinni, kun eräs mieshenkilö oli tehnyt tytöstä pilailumielessä tarjouksen. Yllättäen nainen kuitenkin hyväksyi miehen tekemän tarjouksen.

Tämän jälkeen poliisi ryhtyi paikallistamaan naista, joka löytyi myöhemmin Grand Rapidsista ja pidätettiin. Tuolloin selvisi, että naista oli pyydetty hoitamaan tyttöä. Nyt kaksivuotias tyttö on taas onnellisesti omien vanhempiensa luona. Tyttöä myynyt nainen perusteli tapausta sillä, että hän oli halunnut nähdä toimiiko eBay ja että onko se vakavasti otettava kauppapaikka.