Teinit tekivät prostituutiolla bisnestä – valtavat tulot

Ohhoh! · Stara.fi

Teini-ikäisten tyttöjen tiedetään myyvän seksiä myös Suomessa, mutta Taiwanissa eräs teinijoukkio on mennyt merkittävästi pidemmälle. Poliisi on nimittäin pidättänyt kaksi 15-vuotiasta poikaa prostituutioringin pyörittämisestä.

Pojat olivat organisoineet Taipein kaupungissa toimivan prostituutioringin, joka toimi sekä verkon välityksellä että muutamissa paikallisissa kahviloissa. Poikien lisäksi pidätettiin myös kaksitoista 12 – 17 -vuotiasta tyttöä. Viisi heistä oli vielä koulussa, muut olivat jättäneet koulut kesken.

Asiasta uutisoineen Liberty Times -lehden mukaan ryhmä pyöritti merkittävää liiketoimintaa, sillä liikevaihtoa kertyi jopa 80.000 euroa kuukaudessa. Nuoria prostituoituja oli mukana toiminnassa kymmeniä, jotka kaikki olivat mukana vapaaehtoisesti. Lehden mukaan tytöt kertoivat halunneensa toiminnalla rahaa merkkituotteiden ostamiseen. Pojat kiistävät tehneensä mitään väärää ja ainoastaan auttaneensa tyttöjä ansaitsemaan rahaa.