Facebook-käyttäjät raivoissaan – tarkista heti ovatko sinun ”tykkäämisesi” kunnossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin yhteisöpalvelu Facebook on yli 550 miljoonalla käyttäjällään otollista maaperää erilaisille huijauksille. Viime aikoina huijaukset ovat lisääntyneet räjähdysmäisesti, ja huijarit kehittävät koko ajan ärhäkämpiä viruksia ja muita huijauksia.

Eilen Facebook-käyttäjät ympäri maailmaa purkivat raivoaan huomattuaan, että heidän ”tykkäämiensä” sivujen joukkoon oli yllättäen ilmestynyt useita uusia sivuja. Käyttäjät eivät olleet tietoisesti tykänneet sivuista, vaan tykkäykset olivat ilmestyneet käyttäjien tietämättä. Kaiken lisäksi niitä ei palvelussa olevan bugin vuoksi saada edes poistettua seinältä.

Kerroimme eilen myös kuinka suomalaisten Facebook-käyttäjien keskuudessa leviää parhaillaan linkki, joka on harvinaisen ärhäkkä. Se nimittäin tarvitsee levitäkseen vain yhden klikkauksen Facebookissa, eikä käyttäjän tarvitse edes käytä ulkopuolisella sivulla. Kyseisessä linkissä viitataan golf-aiheiseen videoon, jota ei luonnollisesti linkistä löydy.