Ala-asteen opettajien rajut kännikuvat julki – katso

Ohhoh! · Stara.fi

Britanniassa syntyi eilen kohu tapauksesta, jossa kuuden ala-asteen naisopettajan bilekuvat julkaistiin Facebookissa. Sieltä viinanhuuruiset kännikuvat levisivät julkisuuteen ja pian myös lehtien sivuille. Nyt opettajien toimintaa arvostellaan rajuin sanakääntein.

Kuvissa drinkit käsissään ja ilmiselvissä biletunnelmissa poseeraavat naiset toimivat työkseen ala-asteen opettajina Langlandin koulussa Milton Keynesissä. Alkoholintuotteiden kanssa poseeraamisen lisäksi eräs opettajista poseeraa provokatiivisesti tolppaa vasten tankotanssiasennossa. Osa naisista on pukeutunut armeijahenkisiin minihameisiin ja -toppeihin. Katso kuvia tästä.

Erään oppilaan vanhemmat löysivät kuvat Facebookista, tulostivat niitä viiden sivun verran ja jakoivat naapurustoon. Mukana olleessa viestissä kysyttiin, että tuntevatko vanhemmat lastensa olevan turvassa tällaisten naisten kanssa. Kuvien tultua julki nousi niistä kohu, kun oppilaiden vanhemmat kertoivat olevansa shokissa kuvien takia. Brittilehdissä myös naisten nimet on jo paljastettu.