Bisnesnaisen kasvot tuhottiin kauneusleikkauksessa – tässä tulos

Ohhoh! · Stara.fi

Viihdelehdissäkin on raportoitu parin viime vuoden aikana useita kertoja tapauksista, joissa kauneusleikkaukset ovat menneet pahasti pieleen ja tuloksena on ollut todellisia ihmishirviöitä. Pahimmissa tapauksissa leikkaukset ovat vieneet jopa ihmishenkiä.

Parhaillaan Britanniassa kohistaan erään bisnesnaisen tapauksesta. 49-vuotias Penny Johnson kävi kasvojen kauneusleikkauksessa elokuussa 2003, ja leikkauksen tuloksena hänen kasvonsa käytännössä tuhottiin. Katso kuva tästä. Asia on noussut uudelleen otsikoihin, koska nyt oikeus on määrännyt operaation suorittaneen Le Roux Fourien maksamaan Johnsonille seitsemän miljoonan euron korvaukset.

Penny Johnson syytti oikeudessa, että Le Roux Fourie oli ”leikkinyt Jumalaa” tehdessään leikkauksen tavalla, joka oli vasta kokeellisella asteella. Operaatio meni pieleen, ja naisen kasvojen oikean puolen hermot vaurioituivat pysyvästi. Samalla naisen menestys liike-elämässä tyssäsi. Johnsonin mukaan häneltä on kärsinyt virheen takia jopa 65 miljoonan euron menetykset.