Elisabetta Canalis ihastutti Cannesissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkomistus George Clooney ja hänen näyttelijänäkin tunnettu italialainen tyttöystävänsä Elisabetta Canalis viettivät vuodenvaihteessa hyvin ansaittua rantalomaa Cabossa, Meksikossa. Paparazzit olivat tuolloin pariskunnan perässä, mutta paparazzit olivatkin yllättäen kiinnostuneempia tyttöystävästä kuin Clooneystä.

Viime viikon Elisabetta Canalis nautti olostaan miehensä ja monien muiden supertähtien tavoin Cannesissa, mutta paparazzeja kiinnostivat enemmän Canalisin kuin Clooneyn puuhat. Tumma kaunotar esittelikin mielellään kuvaajille upeaa bikinivartaloaan.

32-vuotias italialainen Elisabetta Canalis tunnetaan mallina ja näyttelijänä sekä Hollywood-tähti George Clooneyn tyttöystävänä. Kotimaassaan hän on suosittu televisiokasvo, joka on näytellyt myös muutamien elokuvien sivurooleissa. Hänen suosituin pestinsä oli kuitenkin Striscia La Notizia -ohjelmassa vuonna 2007. Viime vuonna Canalis juonsi MTV-kanavallaTotal Request Live -ohjelmaa ja tänä vuonna hän tähditti hetken aikaa Leverage-televisiosarjaa. Elisabetta Canalis on poseerannut viime aikoina vähissä vaatteissa myös FHM-miestenlehden Saksan versiossa ja Roberto Cavallin alusvaatemalliston mainoskuvissa.

elisabetta canalis