Suomalaisartisti kaatoi suolaa ruotsalaisten MM-haavoihin – kymmenettuhannet buuasivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen jääkiekkomestaruus on ollut Ruotsalaisille kova paikka, erityisesti koska pelin päättyessä taululla olivat murskalukemat 6 – 1. Sittemmin rakkaaseen naapurimaahan on kuljetettu niin tutteja kuin lopputuloksesta kertovia tarroja. Nyt kotimainen rocktähti Samu Haber on kaatanut suolaa haavoihin.

Sunrise Avenue -yhtyeen keulahahmo oli bändinsä kanssa keikkailemassa Ruotsissa, ja luonnollisesti yhtye halusi kertoa yleisölle mistä on kotoisin. Ruotsalaisten reaktio oli yllättävän raju.

– Mulle ei ole ikinä buuattu yhtä kovaa kuin tänään kun kerroin 30.000 ruotsalaiselle että tulemme Suomi-nimisestä jääkiekkomaasta. Bye bye levymyynti….:) Samu Haber kirjoitti Facebookissa.

Sunrise Avenue julkaisi äskettäin uuden Out Of Style -albuminsa, joka nousi suoraan Suomen virallisen albumilistan kakkoseksi. Levyä myytiin Suomessa parissa viikossa kultalevyyn oikeuttava määrä. Out Of Style on menestynyt hyvin myös Keski-Euroopassa. Saksassa ja Itävallassa levy nousi ensimmäisellä listaviikolla sijalle kuusi ja Sveitsissä sijalle kymmenen. Levyltä lohkaistua Hollywood Hills -singleä on myyty Saksassa jo yli 150.000 kappaletta.