South Park sivalsi ryvettynyttä Arnold Schwarzeneggeriä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu kehonrakentaja ja näyttelijä Arnold Schwarzenegger on joutunut todelliseen suhdekurimukseen. Hän ilmoitti eroavansa vaimostaan 25 vuoden avioliiton jälkeen, ja pian syyksi selvisi uskottomuus ja avioliiton ulkopuolinen lapsi.

Nyt tapansa mukaan ajan hermolla elävä South Park on jo ehtinyt sivaltaa Schwarzeneggeriä tämän uskottomuudesta ja aviottomasta lapsesta. Kyseisessä kohtauksessa Butters luulee tapahtumien olevan Terminator-leffassa, mutta saakin tietää kaiken olleen totta.

Viime viikolla Universal Studios perui Arnold Schwarzeneggerin kutsun uuden teemapuistonsa avajaisiin Singaporeen, jossa Schwarzeneggerin piti olla kunniavieraana. Parhaillaan supertähden väitetyn aviottoman lapsen henkilöllisyyttä varmistetaan DNA-testillä.