”13-vuotiaan teinipopparin tweetti merkki maailmanlopusta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

13-vuotias teinityttö Rebecca Black on noussut yllättäen valtavaan suosioon, kun hänen Friday-kappaleensa on saanut suoranaisen kulttisuosion erityisesti Yhdysvalloissa. Biisi on nimetty ”maailman huonoimmaksi biisiksi”, mutta samaan aikaan sitä kehuttaan nerokkaaksi.

Rebecca Blackistä on puhuttu ajoittain esimerkiksi Twitterissä jopa enemmän kuin Japanin tsunamista. Suurin osa kommenteista on tosin ollut negatiivisia. Supertähdeksi kirjaimellisesti yhdessä yössä noussut teinisensaatio olisi monien mielestä voinut vaipua unholaan, mutta nyt hän on ilmoittanut uransa jatkumisesta. Verkossa hänen alla olevaa Twitter-viestiään on pidetty selvänä merkkinä maailmanlopusta.

Rebecca Black vahvisti jo aiemmin blogissaan olevansa työstämässä toista kappaletta. Blackin musiikkivideota on katsottu verkossa jo kymmeniämiljoonia kertoja ja määrä kasvaa edelleen räjähdysmäisesti. American Idol ja X Factor -ohjelmien tuomari Simon Cowell on yllättäen ylistänyt nuoren poptähden kykyjä. Hittikappaleen kirjoitti hollywoodilainen yhtiö Ark Music Factory, jolle Blackin perhe maksoi kappaleesta 1.500 dollaria.