Muumioitunut teinityttö näyttää hämmästyttävän elävältä

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

1990-luvulla maailmalla kohistiin arkeologisesti erittäin merkittävästä löydöstä, kun Ötzi-nimen saanut muumioitunut ihmisruumis löytyi Alpeilta. Löydön teki kiipeilemässä ollut pariskunta vuonna 1991. Ötzi ei ole kuitenkaan ainoa harvinaisen hyvin säilynyt muumio.

Toinen poikkeuksellinen tapaus on noin 15-vuotias tyttö, joka näyttää edelleen hiuksineen päivineen hämmästyttävän eläväiseltä. Teinityttö kuoli kuitenkin jo noin 500 vuotta sitten Perussa noin 7 kilometrin korkeudessa. Hänet esiteltiin taannoin National Geographic -televisiokanavan julkaisemalla nettivideolla.

Tyttö näyttää edelleen siltä, että hän voisi olla heräämässä koska tahansa. Hänen epäillään menehtyneen jonkinlaisena uhrilahjana. Tyttö löydettiin jo seitsemän vuotta sitten, mutta tällä viikolla tyttö ja video ovat nousseet uudelleen otsikoihin Yhdysvalloissa.