Naisen Facebook-orgasmi leviää nopeasti – näpit irti!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin yhteisöpalvelu Facebook on viime aikoina joutunut alati nopeammin leviävien virusten ja muiden huijausten alustaksi. Tällä hetkellä suomalaisiakin käyttäjiä huijataan naisen orgamilla, joka on väitteen mukaan kuvattu vuoristoradalla. Huijaus on tänään levinnyt viruksen tavoin.

Palvelun yli puoli miljardia käyttäjää ovat paras mahdollinen keino levittää huijauksia nopeasti ympäri maailmaa. Tällä kertaa käyttäjiä yritetään saada klikkailemaan vääristä paikoista linkillä ”This woman has a orgasm on a roller coaster! LOL” Siitä käyttäjä ohjataan YouTuben näköiselle sivulle, jossa monet tulevat tietämättään levittäneeksi huijausta edelleen omille Facebook-kavereilleen. Tälllä kertaa klikkisormi kannattaa siis pitää kurissa, kun kaverisi ehdottaa kyseistä videota.