Ei ollut varaa leikkaukseen – nainen avasi vatsansa keittiöveitsellä

Ohhoh! · Stara.fi

Köyhä kiinalaisnainen ihmetyttää parhaillaan tempauksellaan, jossa hän avasi itse oman vatsansa keittiöveitsellä, koska hänellä ei ollut varaa mennä sairaalaan leikkaukseen. Nainen kärsii sairaudesta, jossa hänen keskivartaloonsa kertyy nestettä.

Chongqingissä asuva 53-vuotias nainen oli jo kertaalleen käynyt tyhjentämässä vatsansa nesteestä sukulaisten keräämien rahojen turvin. Nyt sukulaisilla ei kuitenkaan ollut enää varaa maksaa toista leikkausta, joten epätoivoinen nainen turvautui omiin taitoihinsa, Chongqing Morning Post uutisoi.

Omin käsin suoritettu vatsan avaaminen ei onnistunut aivan halutulla tavalla, joten nainen jouduttiin lopulta kiidättämään sairaalahoitoon. Nyt hän saa tarvitsemansa leikkauksen ilmaiseksi. Nainen oli jättänyt aikoinaan vakuutuksensa tietoisesti maksamatta säästääkseen rahaa. Hän itse kertoi lehdelle, että olisi säästänyt perheeltään hoitamisen vaivan mikäli olisi menehtynyt itse tekemäänsä leikkaukseen.