Paineilmaletku takapuoleen – miehestä tuli ihmisilmapallo

Ohhoh! · Stara.fi

Uudesta-Seelannista on totuttu kuulemaan monia erikoisia tarinoita, mutta tuorein menee jo tragikomiikan puolelle. Sikäläinen rekkakuski on nimittäin muuttunut ihmisilmapalloksi saatuaan vahingossa paineilmaletjun takapuoleensa.

Uskomaton tapaus sattui kun Steven McCormack liukastui ja putosi trukin yhteydessä olleen paineilmakompressorin päälle. Kompressorin suulake läpäisi hänen housunsa ja sujahti takapuolen vasempaan pakaraan. Saman tien hänen sisäänsä työntyi paineilmaan valtavalla voimalla.

– Tunsin kuinka ilmaa työntyi ruumiiseeni ja tunsin kuinka jalkani oli räjähtämäisillään. Pullistuin kuin jalkapallo. Minulla ei ollut muuta mahdollisuutta kuin maata siinä ja paisua kuin ilmapallo, Steven McCormack kertoi BBC:n mukaan paikalliselle lehdelle.

Työtoverit kuulivat miehen avunhuudot ja juoksivat paikalle. He saivat sammutettua ilman tulon. Sairaalaan päästyään mies oli paisunut ilman voimasta ja hänen keuhkoihinsa oli kerääntynyt runsaasti nestettä. Lääkäreiden mukaan ilma oli erottanut raskaa lihaskudoksesta, mutta verenkierto oli kunnossa.