Äiti kauppasi 13-vuotiaan tyttärensä neitsyyttä – kaupat 10 000 dollarilla

Ohhoh! · Stara.fi

Yhdysvalloissa kohutaan parhaillaan tapauksesta, jossa perheenäiti tarjosi rahaa vastaan teini-ikäisen tyttärensä neitsyyttä. Utahin Salt Lake Cityssä kiinni jäänyt 32-vuotias nainen yritti rahastaa myymällä 13-vuotiaan tyttärensä seksipalveluja.

Ostajaksi ilmoittautunut mies tarjosi neitsyydestä 10.000 dollaria. Nainen jäi kuitenkin kiinni, kun hänen poikaystävänsä löysi puhelimesta tapaukseen liittyviä tekstiviestejä. Niissä äiti lupasi Don-nimiselle miehelle tyttärensä neitsyyden rahallista korvausta vastaan.

Nyt äiti on saanut raskaat syytteet utahilaisessa tuomioistuimessa. Syytteiden joukossa on muiden muassa kaksi syytettä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Mikäli äiti todetaan syylliseksi kaikkiin syytekohtiin, voidaan hänet passittaa jopa elinkautiseksi vankilaan. Tytär kertoi poliisille suostuneensa ensin suunnitelmaan, mutta muuttaneensa sittemmin mieltään.