Ilmoitus hämmentää: ”Myydään vähän käytettyjä lapsia”

Ohhoh! · Stara.fi

Suomessakin nähdään kadunvarsilla monenlaisia ilmoituksia, joissa levitetään katujen varsilla sanaa muille kansalaisille esimerkiksi kadonneista koirista myyjäisiin. Nyt eräs tällainen ilmoitus on tainnut lipsahtaa Yhdysvalloissa jakoon ennen viimeistä oikolukua.

Ilmoituksen pienellä präntätystä käy selville, että ilmoituksen perimmäisenä tarkoituksena on ilmoittaa myyjäisistä, joissa on kaupan muiden muassa vähän käytettyjä vaatteita, kenkiä, leluja sekä jopa sänkyjä ja autonpenkkejä. Otsikkoon oli kuitenkin päätynyt hieman huolimattomasti muotoiltu teksti, jossa ilmoitettiin myytäväksi ”Vähän käytettyjä lapsia.”

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat