Johanna Tukiainen ja Arto Länsman rajussa tappelussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valtakunnan virallinen kohublondi Johanna Tukiainen ja hänen aviomiehensä Arto Länsman tunnetaan keskimääräistä värikkäämmästä yhteiselostaan. Nyt pariskunta on jälleen joutunut rajusti tukkanuottasille.

Metropoli-lehti kertoo, että pariskunta majailee parhaillaan Keski-Pohjanmaalla sijaitsevalla maatilalla. Siellä heidän välilleen oli syntynyt riitaa Arton epäillystä uskottomuudesta ja toisten naisten puhelinnumeroista hänen kännykässään. Johanna Tukiainen kertoi lehdelle miehensä jääneen kiinni pettämisestä.

– Meillä on mennyt jonkin aikaa ihan hyvin, on ollut tasaista ja rauhallista, mutta sitten Arto jäi kiinni pettämisestä. Arto on viestitellyt useankin naisen kanssa, ja sen puhelimeen on tallennettu useita naisen nimiä, joiden kaikkien edessä lukee ”Rakas”. Nyt paljastui kuitenkin että ainakin yhden naisen kanssa sillä on oikeasti ollut suhde, Tukiainen kertoi Metropoli-lehdelle.

Tämän jälkeen pariskunta oli Tukiaisen mukaan ajautunut rajuun tappeluun, jossa hän oli joutunut myös raapimaan miestään kasvoihin päästäkseen irti tämän otteesta.

– Totta kai mäkin puolustauduin, mutta ei Artolle siitä mitään ihmeempiä ruhjeita tullut. Muutama naarmu sillä on jossain silmän alla, kun mun oli pakko raapia sitä että pääsisin irti. Nyt se kuitenkin syyttää mua väkivaltaiseks, vaikka vaan puolustin itteäni.