Kauhea kankkunen 2: ”Neljän tähden hulvaton vauhtipaketti”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Perjantaina ensi-iltaan saapuva Kauhea kankkunen 2 -elokuva on todennäköisesti vuoden odotetuin komedia. Ensimmäisen leffan jättimenestyksen myötä jatko-osa on saanut valtavan mediahuomion. Staran arvostelussa elokuva saa kehuja, mutta sitä pidetään samalla ensimmäisen elokuvan kopiona.

– Kokonaisuutena Kauhea kankkunen 2 on hulvaton vauhtipaketti, jossa jo elokuvan nimi takaa viihtymisen. Mikäli tämä elokuva olisi ollut sarjan ensimmäinen osa, olisi se ollut viiden tähden komedia. Nyt copy-pastettamisesta verotetaan kuitenkin yhdellä tähdellä, Stara toteaa arvostelussa.

Lue Kauhea kankkunen 2 -arvostelu tästä linkistä.

Elokuvan kulisseissa tapahtui ikävä onnettomuus, jonka johdosta eräs sijaisnäyttelijöistä taisteli hengestään teho-osastolla. Scott McLean -niminen australialainen sijaisnäyttelijä loukkaantui vakavasti kuvauksissa, kun kaksi autoa törmäsi toisiinsa suurella nopeudella Bangkokin kaduilla. Onnettomuus tapahtui 17. joulukuuta. McLean makasi loukkaantumisen jälkeen pitkään koomassa sairaalan teho-osastolla.