Kauhea kankkunen 2: ”Neljän tähden hulvaton vauhtipaketti”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Perjantaina ensi-iltaan saapuva Kauhea kankkunen 2 -elokuva on todennäköisesti vuoden odotetuin komedia. Ensimmäisen leffan jättimenestyksen myötä jatko-osa on saanut valtavan mediahuomion. Staran arvostelussa elokuva saa kehuja, mutta sitä pidetään samalla ensimmäisen elokuvan kopiona.

– Kokonaisuutena Kauhea kankkunen 2 on hulvaton vauhtipaketti, jossa jo elokuvan nimi takaa viihtymisen. Mikäli tämä elokuva olisi ollut sarjan ensimmäinen osa, olisi se ollut viiden tähden komedia. Nyt copy-pastettamisesta verotetaan kuitenkin yhdellä tähdellä, Stara toteaa arvostelussa.

Lue Kauhea kankkunen 2 -arvostelu tästä linkistä.

Elokuvan kulisseissa tapahtui ikävä onnettomuus, jonka johdosta eräs sijaisnäyttelijöistä taisteli hengestään teho-osastolla. Scott McLean -niminen australialainen sijaisnäyttelijä loukkaantui vakavasti kuvauksissa, kun kaksi autoa törmäsi toisiinsa suurella nopeudella Bangkokin kaduilla. Onnettomuus tapahtui 17. joulukuuta. McLean makasi loukkaantumisen jälkeen pitkään koomassa sairaalan teho-osastolla.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat