Kilpikonnatko muka hitaita? Katso ensin tämä

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Vauhtia mitattaessa erityisesti kilpikonnia ja etanoita pidetään todella hitaina eläiminä. Väite on kuitenkin erityisesti kilpikonnien osalta nyt hieman kyseenalainen, ainakin jos sitä vertaa Floridassa kotivideolle päätyneeseen veijariin. Siltä ei nimittäin vauhtia puuttunut.

Isokokoinen kilpikonna säikähtää liian lähelle tunkeileva kameraa ja ihmistä, ja päättää pinkaista karkuun viereiseen lampeen. Tässä tapauksessa pinkaista pitää myös paikkansa, sillä harvoin on nähty näin nopeasti kirmaavaa kilpikonnaa. Videon kuvaajakin äityy jopa kiroilemaan moista menoa katsellessaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat