Abilgail Breslin tienasi kesätöistä 33 000 euroa päivässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin suosituimpiin teinitähtiin lukeutuva Abilgail Breslin tuli tunnetuksi lapsitähtenä Little Miss Sunshine -elokuvasta. Sittemmin hän tähditti myös Zombieland-elokuvaa, jonka tiimoilta Stara kävi tapaamassa häntä Espanjassa. Katso videohaastattelu tästä.

Parhaillaan nuori näyttelijälupaus on kuvaamassa New Year’s Eve -nimistä elokuvaa, josta teinitähti saa huippukorvauksen. Aivan Harry Potter -tähtien palkkaluokkaan hän ei vielä kuulu, mutta työmäärään nähden tilipussi kasvaa mukavasti. TMZ-julkaisu nimittäin kertoo Breslinin saaneen noin 230.000 euron palkan vain viikon työstä. Moisesta kesätyöpalkasta kuka tahansa koululainen olisi ikionnellinen.

Kesätöistä saa harvemmin bonuksia, mutta Breslinin sopimuksen mukaan hän saa ylimääräiset 82.000 euroa mikäli elokuva menestyy niin että se tuottaa yli 150 miljoonaa dollaria Yhdysvaltojen markkinoilla. Lisäksi hän saa ylimääräiset 35.000 euroa päivältä, mikäli häntä tarvitaan vielä elokuvan jälkikäsittelyssä esimerkiksi uusintakuvauksiin.