Zombieland-tähti Abigail Breslin Staran haastattelussa

StaraTV Viihde · Stara.fi

Maailmalla suuren suosion saanut Zombieland-elokuva saa Suomen ensi-iltansa 15. tammikuuta 2010. Nyt Staran videohaastattelussa nähdään elokuvan 13-vuotias naistähti Abigail Breslin, joka on ollut lapsesta saakka Hollywoodin menestyneimpiä nuoria tähtiä. Abigail kertoo Staralle muiden muassa kuvausten aikana saamastaan syntymäpäivälahjasta ja kertoo kuinka koulunkäynti sujuu maailmaa kiertäessä.

Abigail Breslin Staran haastattelussa helmikuussa 2010.
Stara mukana Zombieland-elokuvan pressissä.

Viihdelehti Stara käväisi viime syksynä tapaamassa Zombieland-elokuvan tähtiä leffan Euroopan ensi-illassa Sitgesin elokuvafestivaaleilla, jossa järjestettiin samaan aikaan myös kulttisuosiota nauttiva Zombiewalk, josta löytyy kuvamateriaalia tästä. Lue leffan ennakkoarvostelu tästä.

Katso video tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata Staran videot kätevästi suoraan tietokoneellesi ja sitä kautta iPod-soittimeesi tai iPhone-puhelimeesi. Videotarjontaamme löytyy myös YouTube-sivustolta.