Duudsonit maailman cooleimmassa autokilpailussa – Playboy-kaunotarten kainalossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy monenlaisia autourheilutapahtumia, mutta yksi niistä on ainakin cooliudessa mitattuna ylitse muiden. Gumball-kisassa nimittäin supertähdet ajavat kilpaa tavallisilla teillä ympäri maailmaa. Seuraava kisa käynnistyi eilen Lontoosta kohti Istanbulia useiden suurkaupunkien kautta.

Suomalaisten hurjapäiden ajoneuvona ei toimi Aston Martin, Rolls Royce, Ferrari tai Bugatti Veyron. Kisassa televisiosarjaansa kuvaavat Duudsonit matkaavat nimittäin tyylikkäästi Cadillac Escaladella, joka on maalattu Duudson-ambulanssiksi. Matkaa kertyy noin 5.000 kilometriä, joten auton tulee olla kestävä. Hälytyslaitteista voi lisäksi olla tiukan paikan tullen apua.

Eilen Duudsonit juhlivat Lontoon Playboy-klubilla rallin alkamista. Suomalaisnelikon kanssa juhlivat muiden muassa näyttelijä David Hasselhoff, r&b-laulaja Eve, hurjapäätiimi Dirty Sanchez ja hiphop-yhtye Cypress Hill. Eilisissä bileissä Duudsonit kaappasivat välittömästi kainaloonsa kaksi näyttävää Playboy-tyttöä.