Maailmankuulu popkaunotar ihastui Duudsoneihin – Jarpilla yllään balettihame

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset Duudsonit ovat parhaillaan mukana halki Euroopan suuntautuvassa maailmankuulussa Gumball 3000 -autokilpailussa, jossa yli sata ökyautoa ajetaan Lontoosta Istanbuliin useiden suurkaupunkien kautta.

Suomalaisnelikon lisäksi kisassa ovat mukana muiden muassa näyttelijä David Hasselhoff, r&b-laulaja Eve, hurjapäätiimi Dirty Sanchez ja hiphop-yhtye Cypress Hill. Heistä Eve on nyt päässyt tutustumaan lähemmin suomalaisiin komistuksiin, joskin Jarppi oli pukeutunut tapansa mukaisesti vaaleanpunaiseen balettimekkoon. Katso kuva tästä tai tästä.

Televisiosarjaansa tapahtumassa kuvaavat Duudsonit matkaavat Cadillac Escaladella, joka on maalattu Duudson-ambulanssiksi. Matkaa kertyy noin 5.000 kilometriä, joten auton tulee olla kestävä. Hälytyslaitteista voi lisäksi olla tiukan paikan tullen apua.