Facebook selätti seksin opiskelijoiden keskuudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläisille opiskelijoille Facebook on tärkeämpää kuin seksi. Brittitutkimus on nyt vahvistanut, että erityisesti opiskelijat asettavat Facebook-yhteisöpalvelun tärkeysjärjestyksessä seksin edelle. Nettisivuston lisäksi myös matkapuhelin arvioidaan seksiä tärkeämmäksi.

Student Beansin suorittamassa tutkimuksessa oli mukana 2.818 opiskelijaa, joilta selvitettiin eri asioiden tärkeyttä elämässä. Olennaisessa osassa tutkimuksessa oli seksielämä. Facebookin ja seksin välillä ero oli vain prosentin luokkaa, mikä mahtunee virhemarginaalin sisään. Vastaajista 24 prosenttia oli sitä mieltä, että matkapuhelin on heidän elämänsä tärkein asia. Facebookin nosti ykköseksi 11 prosenttia ja seksin 10 prosenttia.

Merkityksellistä tuloksissa on kuitenkin Facebookin ja seksin pienestä erosta huolimatta internetin yhteisöpalvelun nouseminen näinkin merkittävään asemaan. Kriittisimpien mukaan vieläkin olennaisempaa oli se, että tutkimuksen tekijät ottivat mukaan vaihtoehdoiksi Facebookin ja matkapuhelimen. Vastanneista 20 prosenttia oli lopettanut seurustelun tekstiviestin välityksellä ja neljä prosenttia Facebookin välityksellä.