Lindsay Lohan rohkean lyhytelokuvan tähtenä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen kohujulkkis Lindsay Lohan, eli nykyisin pelkkä Lindsay, on ollut viime vuosina ongelmissa päihdesekoilujensa ja muiden rötöstensä takia. Hän aloitti eilen tuoreimman tuomionsa suorittamisen kotonaan, koska hänet määrättiin kotiarestiin. Kotona pysymistä seurataan nilkkapannalla.

Nyt verkossa on julkaistu kuvakaappauksia Lohanin tuoreimmasta tuotoksesta, joka on vain 90 sekunnin pituinen lyhytelokuva nimeltä Lindsay Lohan. Lyhytelokuvan tehnyt Richard Phillips kuvasi siinä nähtävän materiaalin taannoin Malibussa. Lyhytelokuva saa virallisen ensi-iltansa Venetsian filmifestivaaleilla 1. kesäkuuta.

Taannoisen oikeudenkäynnin jälkeen Lohan kuljetettiin vankilaan, mutta vain siihen saakka kunnes hänen 75.000 dollarin takuusummansa maksettiin jo samana päivänä. Lohanin asianajaja valitti tuomiosta, ja oikeudenkäynti jatkuu 3. kesäkuuta. Siihen saakka Lindsay on vapaa. Hän joutuu suorittamaan 480 tuntia yhdyskuntapalvelua. Palvelu suoritetaan naisten ensikodissa ja ruumishuoneella.