Nicole ”Coco” Austin kuin Johanna Tukiaisen kaksoisolento

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nicole ”Coco” Austin tuli alunperin tunnetuksi hiphop-tähti Ice T:n vaimona, mutta sittemmin hän on saanut oman fanijoukon rohkeiden poseeraustensa ansiosta. Hän julkaisee viikoittain rohkeita kuviaan verkossa ja on joutunut usein myös sensuurin kouriin.

Nyt toimituksessa on huomattu, että Cocolla ja suomalaisella kohublondilla on ilmiselvää yhdennäköisyyttä. Nicole ”Coco” Austin on nimittäin joissain kuvissa kuin ilmetty Johanna Tukiainen, jota voidaan myös muuten kuin vain kuvien perusteella pitää jonkinlaisena Suomen Cocona. Molemmat ovat poseeranneet auliisti rohkeissa kuvissa jo vuosien ajan.

Johanna Tukiainen Nicole Coco Austin

30-vuotias Nicole ”Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle.