Sankarikoira raahautui kolme viikkoa kotiin kahdella tassulla – ihmepelastuminen

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Yhdysvalloissa viime viikkoina riehuneet tornadot ovat vaatineet satoja ihmishenkiä ja lisäksi tuhannet lemmikkieläimet ovat kadonneet jäjettömiin. Nyt tornadotuhoista selviytyneet lemmikit ovat saaneet keulakuvan todellisesta sankarikoirasta.

Mason-niminen sekarotuinen terrieri katosi kun tornado iski isäntäperheen kotiin Smithfieldissä, Alabamassa. Koira oli piiloutunut myrskyltä autotalliin, josta tornado kuitenkin nappasi sen mukaansa ja lennätti pois. Masonin isäntäperhe oli varma ettei enää koskaan näkisi rakasta lemmikkiään, mutta kohtalo astui kuitenkin peliin.

Kuva: ABC7

Molemmat etutassunsa myrskyssä katkaissut ällistyttävän urhea koira raahautui nimittäin kolmen viikon ajan kohti kotiaan ja lopulta se odotti perhettään talon kuistilla. Se oli kokenut matkalla varmasti karmaisevaa tuskaa joutuessaan käyttämään kahta katkennutta tassuaan. Paikallisen ABC7-kanavan jutun jälkeen koirasta on tullut nopeasti julkkis. Sen molemmat poikenneet tassut ovat niin huonossa kunnossa, että niitä ei ole vieläkään saatu korjattua.