Duudsonit julkkiskisassa: ”Olemme pulassa, nainen ratin takana!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset Duudsonit ovat parhaillaan mukana halki Euroopan kulkevassa Gumball 3000 -autokilpailussa, jossa yli sata ökyautoa ajetaan Lontoosta Istanbuliin useiden suurkaupunkien kautta. Eilen katuralli pysähtyi Espanjan Barcelonassa.

Suomalaistiimi ylistää verkossa Barcelonan vauhdikkaita juhlia ja julkaisi samalla kuvan eiliseltä etapilta. Siinä Duudsoneiden ambulanssin ohjaksissa oli nimittäin Jarppi, joka oli pukeutunut tyylilleen uskollisena naiseksi.

– Olemme pulassa, nainen ratin takana! Jukka Hilden kirjoitti kuvatekstissä.

Suomalaisnelikon lisäksi kisassa ovat mukana muiden muassa näyttelijä David Hasselhoff, r&b-laulaja Eve, hurjapäätiimi Dirty Sanchez ja hiphop-yhtye Cypress Hill.  Televisiosarjaansa tapahtumassa kuvaavat Duudsonit matkaavat Cadillac Escaladella, joka on maalattu Duudson-ambulanssiksi. Matkaa kertyy yhteensä noin 5.000 kilometriä.