Huh, Amy Winehouse joi pullon vodkaa kaupan kassalla – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Amy Winehouse pääsi reilu vuosi sitten eroon vakavista päihdeongelmistaan muutettuaan yli puoleksi vuodeksi Karibialle. Viime kesänä päihdekierre sai kuitenkin jatkoa. Tällä viikolla Amy kirjautui jälleen vieroitushoitoon Priory-klinikalle.

Pari päivää aiemmin Amy Winehouse bongattiin juopottelemassa paikallisessa kaupassa. Hän ilmestyi kauppaan yhdessä miesystävänsä kanssa ja osti sieltä pienikokoisen viinapullon. Rocktähti ei jaksanut odottaa pullon kanssa ulos pääsyä, vaan korkkasi sen kassalla ja kaatoi koko pullollisen vodkaa saman tien kurkkuunsa. Tilanne tallentui kaupan valvontakameralle ja siitä käsin The Sun -lehteen.

Kaupan myyjä kertoi lehdelle, että Amy oli niin huonossa kunnossa, että häntä ei ensin edes tunnistanut. Amy Winehouse nähtiin viime talvena Santa Teresa -hotellin uima-altaalla farkkushortseissa ja bikinien yläosassa. Huomio kiinnittyi suuriin mustelmiin naisen oikeassa reidessä. Winehouse ei itse välittänyt ruhjevammoistaan, sillä hän keskittyi keskustelemaan henkivartijoidensa kanssa.